Ofruesit e satelitëve
Shto një operator në qytetin Loznica, Republika Srpska, Hercegovina e Bosnjës
Pyetni për të gjitha shërbimet në Loznicë, Republika Srpska, Hercegovina e Bosnjës

HARTA > Ofruesi i internetit Hercegovina e Bosnjës, Republika Srpska, Loznica

Gjuhët e mbështetura:
Laznica
Liste aller Internetzugangsdienste in unserer Basis angemeldet - Loznica
Monedha:
Lloji i lidhjes në internet:
* Emër Shkarko Ngarko Art Çmimi USD
Juch-Tech Inc. Paketa Ku-Band Residential, Small Business, Large Business, Enterprise Business 0.5-2 Mbit/s 128-512 kbps Internet satelitor / VSAT 110 dollarë deri në 4 400 dollarë
SpaceX Sateliti me brez të gjerë SpaceX 512 kbit / s 128 kbit / s Internet satelitor / VSAT Çmimi $ sipas kërkesës
TS2 SPACE Mobile Satelitor Broadband BGAN 32-492 kbps 32-492 kbps Internet satelitor / VSAT $ 2,91Kërkimet e fundit nga vendi Bosnje Hercegovina

ISP
Përshëndetje, unë jetoj në Bosnje dhe Hercegovinë, Visoko. Do të doja të merrja oferta për ISP-në tuaj me shpejtësi dhe çmime. Faleminderit shume!
TS2 SPACE Internet
Përshëndetje, do të doja të dija sa do të kushtonte interneti në Bosnje dhe Heregovinë (Vendndodhja/Fshati: Veljaci) dhe ju lutem mund të provoni se sa është shpejtësia atje sepse nuk është aq popullor dhe i madh. Nëse keni shpejtësi më të ulët interneti, p.sh. B. 50 MB, do të më interesonte edhe kjo. Faleminderit shume
Starlink në dispozicion
Përshëndetje, a janë shërbimet tuaja të disponueshme në Bosniq dhe Hercegoviha? Nëse po, më dërgoni çmimin dhe shpejtësinë. Faleminderit shume
Internet përmes satelitit
Përshëndetje. Prindërit e mi jetojnë në Bosnje dhe Hercegovinë. Më duhet një lidhje me të paktën TS2 SPACE 30mb/s. Mund të më rekomandoni diçka?
Disponueshmëria e internetit optike
A është e mundur qasja në internetin optik Elta Kabel?
Internet satelitor në BiH Prijedor
Kur mund të merrni internet satelitor në Bosnje dhe Hercegovinë
Si mund t'i përdor shërbimet tuaja të internetit?
E nderuar mbështetje, ju lutem mund të më jepni disa informacione se si të marr shërbimet e internetit të SpaceX. Aktualisht jam vendosur në Tuzla, Bosnje dhe Hercegovinë. Disa informacione rreth çmimeve do të ishin gjithashtu të shkëlqyera. Faleminderit dhe ju uroj një ditë të mbarë! Sinqerisht, Menad
Internet përmes satelitit
TS2 SPACE Në SArajewo
kërkesë për punë
Te pershendes, quhem Selvedin dhe kam mbaruar Fakultetin e Transportit dhe Inxhinierise se Transportit ne drejtimin e Telekomunikacionit me 240 ECTS. Unë jam nga Bosnja dhe Hercegovina. Dhe tani jam në semestrin tim të tretë në Cisco Academy. Unë jam një nxënës shumë i shpejtë, përdor disa literaturë në internet për të avancuar njohuritë e mia dhe nëse nuk jam i njohur me diçka, zakonisht përdor mësime në youtube që tregojnë shumë gjëra në lidhje me konfigurimin dhe zgjidhjen e problemeve të ruterave ose çelsave ose si të bëj kabllot etj. shumë gjëra të tjera. Përshëndetje Selvedin
internet satelitor
Ndodhem 10 km larg Trebinjes (Bosnjë dhe Hercegovinë) në drejtim të Dubrovnikut (Kroaci). Në kërkim të opsioneve të internetit për këtë zonë. Zakonisht jam këtu vetëm gjatë verës, kështu që do të interesohesha për një lloj pagese siç përdorni ju. ju lutem më kontaktoni në xxxx me opsionet e disponueshme. te pershendes, velimir
Internet në shtëpi
Përshëndetje, pashë internetin mujor për Sarajevën. Unë jam në Novigrad. Mund të më thoni nëse kjo është e pakufizuar dhe a garantoni shpejtësi 19mbps? Cila është kontrata dhe sa shpejt mund ta instaloni? Faleminderit shume!

më shumë kërkesa »

 

Mweb
Internet flashybee
MasFibra
Firenet
Vanilje
Syriatel
Freedomsat në Mbretërinë e Bashkuar
OasisNet
Oferta të reja
Ltd. VERSION Versioni standard (Dial up) Shkarko: 512 kbit / s Ngarkoni: 128 kbit / s akses në dial-up $ 0,02
Sandwich Isles Communications, Inc. Bakri dhe DSL nga SIC Shkarko: 512 kbit / s Ngarkoni: 128 kbit / s DSL, ADSL, SDSL, VDSL Çmimi $ sipas kërkesës
Rrjeti i valëve Rrjeti Ethernet mbi bakër Shkarko: 512 kbit / s Ngarkoni: 128 kbit / s Rrjetet lokale Çmimi $ sipas kërkesës
Asia Netcom Corporation Limited Shërbimet ANC Shkarko: 512 kbit / s Ngarkoni: 128 kbit / s Faqja Internet Çmimi $ sipas kërkesës
Research International Shërbimet e komunikimit satelitor Shkarko: 1 Mbit / s Ngarkoni: 512 kbit / s Internet satelitor / VSAT Çmimi $ sipas kërkesës

Përfitimet e aksesit në internet në Karur Karur, një qytet i vogël i vendosur në shtetin Indian të Tamil Nadu, ka parë rritje të jashtëzakonshme në aksesin në internet gjatë viteve të fundit. Kjo u ka mundësuar qytetarëve të Karurit të korrin një sërë përfitimesh nga interneti. Një nga përfitimet kryesore të të pasurit internet… Vazhdo të lexosh "Interneti në Karur"Interneti në Karur...

Lexo më shumë »
Diego Aguirre | Xinwangcun | fusha dy | Soeri | Baysview | Tati | Týnec nad Labem | Ratchaburi | bashkim i ri | Murwang-dong | Qytet i ri | Zuitou | Ban z. Phraek | Na bëj të buzëqeshim

Versioni i desktopit