Ofruesit e satelitëve

Politika e Privatësisë

Versioni i gjuhës:

Politika e privatësisë për isp.today

Në isp.today, e aksesueshme nga /, një nga prioritetet tona kryesore është privatësia e vizitorëve tanë. Ky dokument i Politikës së Privatësisë përmban lloje të informacionit që mblidhet dhe regjistrohet nga isp.today dhe si e përdorim atë.

Nëse keni pyetje shtesë ose kërkoni më shumë informacion në lidhje me Politikën tonë të Privatësisë, mos hezitoni të na kontaktoni.

Rregullorja e përgjithshme e mbrojtjes së të dhënave (GDPR)

Ne jemi një kontrollues i të dhënave të informacionit tuaj.

isp.today baza ligjore për mbledhjen dhe përdorimin e informacionit personal të përshkruar në këtë Politikë të Privatësisë varet nga Informacioni Personal që mbledhim dhe konteksti specifik në të cilin mbledhim informacionin:

  • isp.today duhet të kryejë një kontratë me ju
  • Ju i keni dhënë leje isp.today për ta bërë këtë
  • Përpunimi i informacionit tuaj personal është në interesat legjitime të isp.today
  • isp.sot duhet të respektojë ligjin

isp.today do të ruajë informacionin tuaj personal vetëm për aq kohë sa është e nevojshme për qëllimet e përcaktuara në këtë Politikë të Privatësisë. Ne do të ruajmë dhe përdorim informacionin tuaj në masën e nevojshme për të përmbushur detyrimet tona ligjore, për të zgjidhur mosmarrëveshjet dhe për të zbatuar politikat tona.

Nëse jeni banor i Zonës Ekonomike Evropiane (EEA), ju keni të drejta të caktuara për mbrojtjen e të dhënave. Nëse dëshironi të informoheni se çfarë Informacione Personale ne mbajmë për ju dhe nëse doni që ajo të hiqet nga sistemet tona, ju lutemi na kontaktoni.

Në rrethana të caktuara, ju keni të drejtat e mëposhtme të mbrojtjes së të dhënave:

  • E drejta për të hyrë, përditësuar ose për të fshirë informacionin që kemi për ju.
  • E drejta e korrigjimit.
  • E drejta për të kundërshtuar.
  • E drejta e kufizimit.
  • E drejta e transportueshmërisë së të dhënave
  • E drejta për të tërhequr pëlqimin

Files Identifikohu

isp.today ndjek një procedurë standarde të përdorimit të skedarëve log. Këta skedarë regjistrojnë vizitorët kur vizitojnë faqet e internetit. Të gjitha kompanitë pritëse e bëjnë këtë dhe një pjesë e analitikës së shërbimeve të pritjes. Informacioni i mbledhur nga skedarët e regjistrave përfshin adresat e protokollit të internetit (IP), llojin e shfletuesit, Ofruesin e Shërbimit të Internetit (ISP), vulën e datës dhe orës, faqet referuese/dalëse dhe mundësisht numrin e klikimeve. Këto nuk janë të lidhura me asnjë informacion që është personalisht i identifikueshëm. Qëllimi i informacionit është analizimi i tendencave, administrimi i faqes, gjurmimi i lëvizjes së përdoruesve në faqen e internetit dhe mbledhja e informacionit demografik.

Cookies dhe Beacons Web

Ashtu si çdo uebsajt tjetër, isp.today përdor 'cookies'. Këto cookie përdoren për të ruajtur informacione duke përfshirë preferencat e vizitorëve dhe faqet në faqen e internetit që vizitori ka aksesuar ose vizituar. Informacioni përdoret për të optimizuar përvojën e përdoruesve duke personalizuar përmbajtjen e faqes sonë të internetit bazuar në llojin e shfletuesit të vizitorëve dhe/ose informacione të tjera.

Google Dart Cookie DoubleClick

Google është një nga shitësit e palës së tretë në faqen tonë. Gjithashtu përdor cookies, të njohura si cookies DART, për t'i shërbyer reklamave vizitorëve të faqes tonë në bazë të vizitës së tyre në www.website.com dhe në faqet e tjera në internet. Sidoqoftë, vizitorët mund të zgjedhin të refuzojnë përdorimin e cookies DART duke vizituar rregullat e privatësisë së rrjetit të reklamave dhe përmbajtjes së Google në URL-në e mëposhtme - https://policies.google.com/technologies/ads

Politikat e intimitetit

Ju mund të konsultoni këtë listë për të gjetur Politikën e Privatësisë për secilin prej partnerëve reklamues të isp.today.

Serverët e reklamave të palëve të treta ose rrjetet e reklamave përdorin teknologji si kukit, JavaScript ose Web Beacons që përdoren në reklamat e tyre përkatëse dhe lidhjet që shfaqen në isp.today, të cilat dërgohen drejtpërdrejt në shfletuesin e përdoruesve. Ata marrin automatikisht adresën tuaj IP kur kjo ndodh. Këto teknologji përdoren për të matur efektivitetin e fushatave të tyre reklamuese dhe/ose për të personalizuar përmbajtjen reklamuese që shihni në faqet e internetit që vizitoni.

Vini re se isp.today nuk ka akses ose kontroll mbi këto skedarë kuki që përdoren nga reklamues të palëve të treta.

Palës së Tretë Politikat e privatësisë

Politika e privatësisë e isp.today nuk zbatohet për reklamuesit e tjerë ose faqet e internetit. Kështu, ne po ju këshillojmë që të konsultoheni me Politikat përkatëse të Privatësisë të këtyre serverëve të reklamave të palëve të treta për informacion më të detajuar. Mund të përfshijë praktikat dhe udhëzimet e tyre se si të tërhiqeni nga disa opsione.

Ju mund të zgjidhni të çaktivizoni cookies përmes opsioneve tuaja të shfletuesit individual. Për të ditur informacion më të detajuar në lidhje me menaxhimin e cookie-ve me shfletues të veçantë të uebit, ato mund të gjenden në faqet e internetit përkatëse të shfletuesve.

Informacioni i fëmijëve

Një pjesë tjetër e prioritetit tonë është shtimi i mbrojtjes për fëmijët gjatë përdorimit të internetit. Ne inkurajojmë prindërit dhe kujdestarët që të vëzhgojnë, marrin pjesë dhe / ose monitorojnë dhe drejtojnë aktivitetin e tyre online.

isp.today nuk mbledh me vetëdije asnjë informacion personal të identifikueshëm nga fëmijët nën moshën 13 vjeç. Nëse mendoni se fëmija juaj ka dhënë këtë lloj informacioni në faqen tonë të internetit, ju inkurajojmë fuqimisht të na kontaktoni menjëherë dhe ne do të bëjmë më të mirën për të hiqni menjëherë një informacion të tillë nga të dhënat tona.

Politika Online Privacy Vetëm

Politika jonë e privatësisë zbatohet vetëm për aktivitetet tona në internet dhe është e vlefshme për vizitorët në faqen tonë të internetit në lidhje me informacionin që ata shpërndanë dhe/ose mbledhin në isp.today. Kjo politikë nuk zbatohet për asnjë informacion të mbledhur jashtë linje ose nëpërmjet kanaleve të tjera përveç kësaj faqe interneti.

Pëlqim

Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pëlqeni në Politikën tonë të Privatësisë dhe pajtoheni me kushtet e saj.

ISP i Sistemeve Dixhitale
Kwiknet Adsl
Chittagong Online Limited (COL)
Onemax
Spitfire Communications Inc.
Electronic Box Inc.
Grupi BigAir
Vodafone Gana
Kolonia Groß Lessen | Çfarë është ajo? | dërrasë anësore | Krasny Bor | Vrima | Dong Con | Harzhisi | Jikangcun | duke bërë | Heichong | Gimjangso | Ferreela de Huerva | Tugovka | bashkëshorti

Versioni i desktopit