Ofruesit e satelitëve

Kushtet e Përdorimit

Versioni i gjuhës:

Kushtet e Përdorimit

Kjo politikë e privatësisë rregullon mënyrën në të cilën isp.today mbledh, përdor, ruan dhe zbulon informacionin e mbledhur nga përdoruesit (secili, një "Përdorues") i faqes së internetit ("Site"). Kjo politikë e privatësisë zbatohet për Faqen dhe të gjitha produktet dhe shërbimet e ofruara nga isp.today.

Të dhënat personale identifikimi

Ne mund të mbledhim informacione personale të identifikimit nga Përdoruesit në mënyra të ndryshme në lidhje me aktivitetet, shërbimet, tiparet ose burimet që ne i vëmë në dispozicion në Faqen tonë. Përdoruesit mund të vizitojnë Faqen tonë në mënyrë anonime. Ne do të mbledhim informacione personale të identifikimit nga Përdoruesit vetëm nëse ata na dorëzojnë vullnetarisht një informacion të tillë. Përdoruesit gjithmonë mund të refuzojnë të sigurojnë informacion personal të identifikimit, përveç që kjo mund t'i parandalojë ata nga përfshirja në disa aktivitete të lidhura me Faqen.

Informatat identifikuese jo-personale

Ne mund të mbledhë informacion të identifikimit jo-personale për përdoruesit sa herë që ata ndërveprojnë me faqen tonë. Informatat identifikuese jo-personale mund të përfshijnë emrin e shfletuesit, llojin e kompjuterit dhe informacione teknike për përdoruesit e mjeteve të lidhjes në faqen tonë, të tilla si sistemi operativ dhe ofruesit e shërbimeve të internetit shfrytëzuar dhe informacione të tjera të ngjashme.

Shfletuesit Web biskota

Faqja jonë mund të përdorë "cookies" për të përmirësuar përvojën e përdoruesit. Shfletuesi i internetit i përdoruesit vendos kuki në hard diskun e tyre për qëllime të mbajtjes së të dhënave dhe ndonjëherë për të gjurmuar informacionin rreth tyre. Përdoruesi mund të zgjedhë të caktojë shfletuesin e tij të internetit që të refuzojë skedarët e skedarëve ose t'ju njoftojë kur dërgohen skedarë skedarësh. Nëse e bëjnë këtë, kini parasysh se disa pjesë të sajtit mund të mos funksionojnë siç duhet.

Si ne të mbrojtur informatat tuaja

Ne e pranojmë mbledhjes së përshtatshme e të dhënave, ruajtjes dhe përpunimit të praktikave dhe masave të sigurisë për të mbrojtur kundër qasjes së paautorizuar, ndryshimi, zbulimi ose shkatërrimin e informacionit personal, emrin, fjalekalimin, të dhënat tuaja të transaksioneve dhe të dhënave të ruajtura në faqen tonë.

Shkëmbimin e informacionit tuaj personal

Ne nuk i shesim, tregtojmë ose marrim me qira Përdoruesit informacione personale të identifikimit të të tjerëve. Ne mund të ndajmë informacion të përgjithshëm demografik të grumbulluar që nuk lidhet me ndonjë informacion personal të identifikimit në lidhje me vizitorët dhe përdoruesit me partnerët tanë të biznesit, bashkëpunëtorët e besuar dhe reklamuesit për qëllimet e përshkruara më lart.

Ndryshimet në këtë privacy policy

isp.today ka diskrecionin për të përditësuar këtë politikë të privatësisë në çdo kohë. Kur ta bëjmë këtë, ne do të rishikojmë datën e përditësuar në fund të kësaj faqeje. Ne inkurajojmë përdoruesit që ta kontrollojnë shpesh këtë faqe për çdo ndryshim për të qëndruar të informuar se si po ndihmojmë në mbrojtjen e informacionit personal që mbledhim. Ju e pranoni dhe pranoni se është përgjegjësia juaj të rishikoni periodikisht këtë politikë të privatësisë dhe të jeni të vetëdijshëm për modifikimet.

Pranimin tuaj të këtyre termave

Duke përdorur këtë Site, ju tregon pranimin tuaj të kësaj politike. Nëse ju nuk pajtoheni me këtë politikë, ju lutem mos përdorni faqen tonë. Përdorimi i vazhdueshëm i Faqes pas afishimit të ndryshimeve në këtë politikë do të gjykohet pranimin tuaj të këtyre ndryshimeve.

Lightspeed
INFOPORT LTD.
Baltneta (UAB "Baltnetos Kommunikations")
Internet intelektual
Hyni në Haiti
EMËRTOHET
Vega Telecom
Belnet BV
Nizhniye Sergi | Goth Umardin | Arkipelagu veror | Ushtarët | Gati Piplya | Eja | Yundaemi | Káto Kifisiá | Khurd Dhapadi | Potoucun | Ulërima mbretërore | Shën Pier | Ülendahl | Kalandara

Versioni i desktopit