Ofruesit e satelitëve

Hyni në Kenia Group

Versioni i gjuhës:
{PRODUCT_NAME_ALT}

Hyni në Kenia Group

Adresa: Kati 3, 4 dhe 6, Purshottam Place PO BOX 43588 - 00100 Westlands Road, Nairobi, Kenia

Telefon(at): (+254) 20 360 00 00

Faqja e internetit: http://www.accesskenya.com

Regjistruar në vendet e mëposhtme: Kenya

Access Kenya Group u krijua në 1995 si Communication Solutions Ltd (Commsol). Tani ajo ka një emër më profesional -AccessKenya Limited nga viti 2000. Që nga ai vit ajo u bë ISP lider i Korporatës në Kenia dhe më vonë kompania mbajtëse AccessKenya Group në 2006. Misioni i tyre është të rrisin fuqinë e tyre dhe të bëhen më globale. Ata dëshirojnë të ofrojnë një shërbim të shkëlqyer ndaj klientit me vlerë të pakrahasueshme.
   

Paketat

Valuta:
Emër Shkarko Ngarko Tipi Çmimi pagesat FAP
Zgjidhje me fibra optike nga Access Group 512 kbit / s 128 kbit / s Fibra në ndërtesë (FTTB) $ çmim sipas kërkesës vjetor
Lidhja Kombëtare nga Access Kenia 512 kbit / s 128 kbit / s Rrjetet lokale $ çmim sipas kërkesës mujor
Motorola Canopy Network Infrastruktura 512 kbit / s 128 kbit / s Rrjetet lokale $ çmim sipas kërkesës mujor
Access Kenya's Alvarion WiMAX Network 512 kbit / s 128 kbit / s Rrjetet lokale $ çmim sipas kërkesës mujor

Classic Tech Pvt. Ltd.
EZNET
ISP i zërit
Duart e telekomit
JHCS Ltd
Viola Ltd.
Rrjetet dixhitale Tikona (TDN)
Satinges | Kimboma | Yak Lakhi | Punta Kolorada | Një moment | Donghong Shiyaocun | Lurrig | Ebu Virgjëresha | Kohlstorf | Dağbaşı | Zapata | Ait Çafi | Fultondale | Pysarivka