Ofruesit e satelitëve

BLOOSAT SA

Versioni i gjuhës:
{PRODUCT_NAME_ALT}

BLOOSAT SA

Adresa: BP 750

Telefon(at): +237 695 49 69 29

Faqja e internetit: http://bloosat.com

Regjistruar në vendet e mëposhtme: Kamerun

BLOOSAT SA është një kompani telekomunikacioni, e specializuar në ofrimin e aksesit në internet me satelit, për kompanitë, organizatat dhe individët (shtëpitë).
Ne jemi të vendosur në Kamerun dhe shërbejmë në nën-rajonet e Afrikës Qendrore (Kamerun, Çad, Republikën e Afrikës Qendrore, DRC, Gabon) dhe Afrikën Perëndimore (Bregu i Fildishtë).

   

Paketat

Valuta:
Emër Shkarko Ngarko Tipi Çmimi pagesat FAP
BLOOSAT SA 10 Mbit / s 3 Mbit / s Satelit dhe VSAT $ 90,88 mujor 180 GB
lidhje interneti 100 Mbit / s 100 Mbit / s Satelit dhe VSAT $ çmim sipas kërkesës mujor
NGALËSIM 100 Mbit / s 5 Mbit / s Satelit dhe VSAT $ 20 mujor

Vision East (Pvt) Ltd
Sistemas Fratec SA
EMS
Kryesore
SISTEMET E SIGNAL TELEKOM DHE IT
WiNetworks
BT Irlandë
Skyriver Communications
Lunaville | Pesë Këndet | Svinoye | North West London | hua | Ban Rang Samo | Ban Chong Mai Rat | Chupalu Bhanjyang | Nintambada | Baidu | Kengtung | Nissumby | Tarouzout | Kongo