Ofruesit e satelitëve

ClubTeleco

Versioni i gjuhës:
{PRODUCT_NAME_ALT}

ClubTeleco

Adresa: 14/600 St Kilda Rd, Melbourne VIC 3000, Australi

Telefon(at): +61 13 83 52

Faqja e internetit: http://www.clubtelco.com

Regjistruar në vendet e mëposhtme: Australi

ClubTelco është një ofrues australian i telekomunikacioneve dhe shërbimeve të internetit i themeluar në vitin 2010, që ofron shërbime telekomunikacioni për konsumatorët dhe bizneset e vogla rreth Australisë. Duke konkurruar me kompani si Telstra, Optus, iiNet, Dodo dhe Internode. ClubTelco's është në pronësi të Eftel ASX:EFT e cila është një kompani e listuar publikisht në Bursën Australiane të Letrave me Vlerë. Ai u shërben mbi 120,000 klientëve. Ne ofrojmë mbi 120,000 shërbime në të gjithë Australinë. Ne jemi në pronësi Australiane dhe punësojmë rreth 190 staf. Ne ofrojmë shërbime me plane mujore në muaj pa angazhime afatgjata, duke përfshirë plane të lira me brez të gjerë të pakufizuar dhe plane NBN të lira. Zyra jonë qendrore është në Melburn dhe ne gjithashtu kemi një zyrë në Gold Coast në Queensland me diell. Shumë nga funksionet tona mbështetëse janë të bazuara në Australi, duke përfshirë Inxhinierinë, IT, Sigurimin dhe Marketingun. Në ClubTelco ne synojmë të ofrojmë zgjidhjet më të mira për klientët tanë me çmime konkurruese pa tarifa të fshehura, pa kontrata afatgjata dhe shërbim superior ndaj klientit. Disa nga produktet me vlerë të madhe që ofrojmë përfshijnë; ADSL2+ Mobile Broadband i pakufizuar NBN Phone Home Planet celulare BYO
   

Paketat

Valuta:
Emër Shkarko Ngarko Tipi Çmimi pagesat FAP
ClubTeleco Broadband ADSL2+ 1 Mbit / s 384 kbit / s DSL, ADSL, SDSL, VDSL $ 30 mujor

Airtelecom
Astro IPTV
Mauritel SA
Access One Technologies
Satcomm (Pvt.) Ltd.
Kanali dixhital AS
Ooredoo Omani
Nawabganj | Çibusuke | bungt | Gandi Umar Chakkar | Harvey Hollow | Khalkanala | Le Bouchet | Valcarceres | Parco Delle Abbazie | Thagnak Goth | specat djegës | Malacanan | Calatagan | Viralimalët