Ofruesit e satelitëve

Eko Net

Versioni i gjuhës:
{PRODUCT_NAME_ALT}

Eko Net

Adresa: Broniewskiego 65B, 58-309 Wałbrzych

Telefon(at): +48 74 842-20-20

Faqja e internetit: http://www.ekonet.info

Regjistruar në vendet e mëposhtme: Poloni

Eko-Net ofron akses të pakufizuar në internet nëpërmjet LAN dhe WLAN. Pa pagesë për një linjë telefonike, mund të kërkoni lehtësisht në ueb burimet globale, të korrespondoni dhe bisedoni, duke u takuar me miqtë në Poloni dhe në mbarë botën. Eco-Net ofron shërbime për të hyrë në internet nga maji 2003.
   

Paketat

Valuta:
Emër Shkarko Ngarko Tipi Çmimi pagesat FAP
Interneti është 50 Mbit 128 kbit / s 512 kbit / s Qasje në internet me kabllo $ 15 mujor

Qendra e Burimeve në internet
RiNet (Chronyx PLUS)
Silicon Valley-Lidhja e aksesit publik (SVPAL)
Kabelplus GmbH
SKANI
DYAA-SAT
Qendra e Informacionit të Rrjetit të Internetit të Vietnamit (VNNIC)
Eja ketu | Atchanar | Hari Çak | më vjen keq | Kodrën e Veriut | Karjat el Xheza'ir | Shuangyue | T'ojŏng-dong | Beibaotun | Hillsdale | Sauvignière | Khaybuldino | Rahīmpur | Otborovka