Ofruesit e satelitëve

Shaw Communications Inc.

Versioni i gjuhës:
{PRODUCT_NAME_ALT}

Shaw Communications Inc.

Adresa: Shaw Cable Systems GP 630 - 3rd Avenue SW Calgary, AB T2P 4L4

Telefon(et): 1-888-472-2222

Faqja e internetit: https://www.shaw.ca

Regjistruar në vendet e mëposhtme: Kanadë

Shaw Communications Inc. është një ISP qëllimi kryesor i të cilit është të ofrojë televizion kabllor me brez të gjerë, internet me shpejtësi të lartë dhe telefon në shtëpi, shërbime telekomunikacioni si me shërbime satelitore. Shaw Communications Inc. u shërben mbi 3.4 milionë klientëve. Ato mbulojnë 625,000 kilometra fibra.
   

Paketat

Valuta:
Emër Shkarko Ngarko Tipi Çmimi pagesat FAP
Interneti 5 5 Mbit / s 5 Mbit / s Faqja Internet $ 20 mujor 65 GB
Interneti 15 15 Mbit / s 15 Mbit / s Faqja Internet $ 24 mujor 150 GB
Interneti 30 30 Mbit / s 30 Mbit / s Faqja Internet $ 28 mujor 300 GB
Interneti 60 60 Mbit / s 6 Mbit / s Faqja Internet $ 36 mujor 450GB
Interneti 120 120 Mbit / s 120 Mbit / s Faqja Internet $ 98,40 mujor 800 GB

Rrjeta e shtrembërimit
Telekomunikacioni Superkabllo
Cellcom Israel Ltd.
Entel Peru
Teleos 1
iConnect Zambia
Telekomi Ultra Net
Telekomi Timor
Pugang | Ban Non Aram | ul'diga | Shahrak-e Farhangīān | i vetmuar | Cocuazco | Farghēl-e Bāl | Nanguaping | Një tjetër Eddao | Didwari | Houfangcun | Roo-e Roo | Paljika | Ibadan