Ofruesit e satelitëve

Teo LT

Versioni i gjuhës:
{PRODUCT_NAME_ALT}

Teo LT

Adresa: Rr. AB Lvovo. 25, LT-03501 Vilnius, Lituani

Telefon(et): T: (5) 262-1511 F: (5) 212-6665

Faqja e internetit: http://www.teo.lt

Regjistruar në vendet e mëposhtme: Lituani

TEO LT, operon si një kompani telekomunikacioni me seli në Vilnius, Lituani. Kjo është një kompani e njohur TIK, që ofron telekomunikacion të integruar jo vetëm për individët, por edhe për bizneset. Teo është një nga kompanitë që i përket Grupit TeliaSonera, i cili ofron shërbime telekomunikacioni në të gjithë vendet nordike dhe baltike, Spanjë, Turqi dhe Rusi. Hapat e tyre të parë në fushën e telekomunikacionit datojnë në vitin 1992.
   

Paketat

Valuta:
Emër Shkarko Ngarko Tipi Çmimi pagesat FAP
Teo LT – Fibra Premium 600 Mbit / s 600 Mbit / s Fibra në shtëpi $ 21,49 mujor 300GB
Teo LT – Optimal Plus 300 Mbit / s 300 Mbit / s Fibra në shtëpi $ 15,01 mujor 300GB

Costworld Wireless
Skymax
Max Internet Technologies (Maxitec)
Etisalat Emiratet e Bashkuara Arabe
Telecom Italia
Neospot.pl
NTT Lindje
Exa Networks Limited
I vogël | La Salle | Chandra | pitonët | Hetangba | Clendening | Zhvendosjet | Bektash | Barauli Ahir | Falsifikoj | Liqeni i Kuq | Vega e Ariut | Çelësat Henlopen | Paiwali