Ofruesit e satelitëve

Uralsvyazinform

Versioni i gjuhës:
{PRODUCT_NAME_ALT}

Uralsvyazinform

Adresa: Ekaterinburg, Rusi

Telefon(t): brak

Faqja e internetit: http://www.u-tel.com

Regjistruar në vendet e mëposhtme: Rusi

Uralsvyazinform është një kompani telekomunikacioni që i përkiste 7 RTO. Kjo kompani ofron shërbimet e saj me cilësi të lartë, të sigurta dhe të përballueshme në Perm Krai si dhe në rrethin federal Urals. Uralsvyazinform e ka selinë në Ekaterinburg, Rusi. Kompania është themeluar në vitin 2011. Kompania ofron IPTV, akses në internet, shërbime telekomunikacioni, televizion kabllor dhe më shumë. Në vitin 2011, kompania filloi të jetë pjesë e RosTelecom. Tani, kur ata bashkuan forcat, ata mund të ofrojnë më shumë zgjidhje për përdoruesit e banimit, si dhe kompanitë në të gjithë Rusinë.
   

Paketat

Valuta:
Emër Shkarko Ngarko Tipi Çmimi pagesat FAP
Uralsvyazinform DSL 512 kbit / s 128 kbit / s DSL, ADSL, SDSL, VDSL $ çmim sipas kërkesës vjetor

Mweb
Columbus Networks Ltd.
EE
Telesom
Intertelekom
Panama me kabllo dhe pa tela
Comteco
Bhaluni | Bantian | Bishanpur Adrauna | Banja e Kryqit të Shenjtë | dyzet | Pellgu (El Romeral) | Karibad | Jushe | Muratli | çifte fermash | Tian'exu | U ndal | Koteże | Petelino