Ofruesit e satelitëve
Add an operator in the city Sanzarabougou, Sikasso,
Ask about all services in Sanzarabougou, Sikasso,

hartë > ofruesi i internetit , Sikasso, Sanzarabougou

Versioni i gjuhës:
私たちのベースに登録されているすべてのインターネット・アクセス・サービスのリスト - Sanzarabougou
monedhë:
Lloji i lidhjes në internet:
* emri i operatorit Shkarko Ngarko タ イ プ Çmimi USD
Juch-Tech Inc. Paketat C-Band 0.5-2 Mbit/s 128-512 kbps internet satelitor 120 dollarë deri në 4 800 dollarë
Zgjidhjet FO MPLS 512 kbit / s 128 kbit / s Fibra optike (FTTP) Çmimi $ sipas kërkesës
TS2 SPACE Lidhje interneti përmes telefonit Iridium 64 kbit / s 64 kbit / s interneti celular $ 0,85Kërkesa e fundit nga vendi Mali

Abonim në Mali
Do të doja të abonohesha në TS2 SPACE
Citoj
Do të doja një antenë paketimi vsat 1.2 m dhe një manual udhëzimi për kompletin.Të gjitha palltot Bandwich
duhet një kuotë
こんにちは、マリ北部ガオのソーラー キット付き Alink VSAT の見積もりが必要です。 1.パッケージ x12 か月 ボリューム (GB) 無制限のインターネット速度 UL 6Mbps、DL 25Mbps 1. 衛星放送受信アンテナ キット + モデム + ソーラー キット 2. インストール費用 3. 期限 4. Radio Fitila Gao の隣のサイトの GPS 座標
500 lokacione
Ju lutem, a mund të më dërgoni informacion në lidhje me mbulimin e Malit dhe koston e vendosjes së lidhjeve me brez të gjerë në 500 vendndodhje rreth Malit?
Kërkoni një faturë proforma për abonimet dhe instalimet VSAT
Përshëndetje, unë jam menaxher zyre i një OJQ me bazë në Bamako, Mali. Kërkohen abonime në Vsat dhe fatura proforma stall dhe opsione dhe çmime të ndryshme.ju lutem më kontaktoni
Bëhuni një shitës i ofertës suaj.shtrëngohu
Përshëndetje, ne jemi një kompani Mali me bazë në Bamako.Unë do të doja të di se si të bëhem partner për të rishitur ofertën tuaj në Mali Faleminderit
Bamako
Interneti në Kthehu në krye
lidhje
Segou Internet
lidhje interneti në shtëpi
Përshëndetje, do të doja të kisha një lidhje interneti në shtëpi dhe do të doja një kuotë së bashku me detajet e pajisjeve dhe koston.Plani Unë do të doja të zgjidhja "T256N iDirect Evolution Service për Afrikën" me një shpejtësi komunikimi prej 11 kbps.
Kërkesa për lidhje VSAT
Përshëndetje.Ju keni nevojë për lidhjen tonë VSAT në Bamako.Nëse është e mundur, ju lutemi na dërgoni një katalog të shërbimit tuaj të internetit.Përshëndetje, Menaxher i Mbështetjes së IT të Louis KONE BET223
Kërko Kompleti i Internetit Satelitor
përshëndetje Unë jam duke kërkuar për një sistem satelitor interneti me shpejtësi të lartë që mund të lidhë të paktën 10 stacione pune. me kuti wifi nëse disponohet. nëse mund të kem një listë propozimesh me tarifat tuaja mujore ose vjetore.

Pyesni më shumë »

 

Korporata e Shërbimeve të Telekomunikacionit Eritrea (EriTel)
Videotroni
Teknologjia e sistemeve inteligjente
Telekom Execulink
Qij Bredbånd
MyFibre
Jtel
IPSyS
Oferta të reja
ISP CYBER NETI 1 Mbps - 10 Mbps Gjerësia e brezit të pakufizuar Shkarko: 0.75-1 Mbit/s Ngarkoni: 1 Mbit / s internet pa tel $ 70 në 120

Airwaynet për shkollat Shkarko: 1 Mbit / s Ngarkoni: 256 kbit / s biznes në internet Çmimi $ sipas kërkesës
TekSavvy Solutions Inc. Internet kabllor TekSavvy – Kabllo 5 Shkarko: 512 kbit / s Ngarkoni: 128 kbit / s shtëpia e internetit $ 22,16
Teli me valë Internet biznesi 8 Mbps (nga Onda) Shkarko: 8 Mbit / s Ngarkoni: 2 Mbit / s biznes në internet Çmimi $ sipas kërkesës
Warid Telecom Uganda Warid Wingl Shkarko: 512 kbit / s Ngarkoni: 128 kbit / s interneti celular $ 14 në 29

The Impact of the Internet on Tharyarwady’s Economy Tharyarwady, a small town in Myanmar, is experiencing a major shift in its economy due to the impact of the internet. The internet has opened up new opportunities for the people of Tharyarwady, providing them with access to global markets and new sources of income. The internet … Continue reading "Internet in Tharyarwady"Internet in Tharyarwady...

Lexo më shumë "
Changdong-ri | Yen Thinh | Gattering | Patëllxhan perëndimor | cat bisht | Quyangcun | Goth Chagheo | Lingdicun | Ait Dahha | dyqan | Tianxin Dawunei | Moboso | Garzas Ranch | Vjetori i pestë

Versioni i desktopit