Pasuri të paluajtshme komerciale në Lowry Bay, Wellington, Zelanda e Re

Postoni një listë pronash falas në Lowry Bay, Wellington, Zelanda e Re aty.

Apartamente, shtëpi, toka, zyra dhe prona me pakicë në Lowry Bay, Wellington, Zelanda e Re.

Lowry Bay shitjet e pasurive të paluajtshme po evoluojnë vazhdimisht dhe industria është në rritje. Shumica e shtëpive blihen nga amerikanët, por gjithnjë e më shpesh mund të shihni të huaj që investojnë kapitalin e tyre në pasuri të paluajtshme në .

Kërkimi për një pronë në do të jetë pjesa më interesante dhe emocionuese e të gjithë procesit. Por zakonisht merr edhe më shumë kohë. Sigurohuni që të shikoni ofertat më të fundit në faqen tonë të internetit.

Blerja e pasurive të paluajtshme në bëhet me pjesëmarrjen e një agjenti që kujdeset për zgjedhjen e shtëpisë së duhur dhe të gjitha formalitetet që nevojiten për të blerë një pronë të caktuar. Shumica e transaksioneve financohen nga banka që jep një hipotekë specifike. Tregu amerikan i kredisë për strehim ofron shumë kredi hipotekare të sigurta dhe të përballueshme për klientët e huaj.

Kontrata e shitjes së pasurive të paluajtshme në është gjithmonë me shkrim, megjithëse procesi i kërkimit dhe negocimit është shumë informal.

Një hap thelbësor në procesin e blerjes së pasurive të paluajtshme në do të jetë gjithashtu sigurimi i saj.

Harta e pasurive të paluajtshme e Lowry Bay do të shfaqet së shpejti.

Lowry Bay në Mapcarta.

Lowry Bay në GeoNames.

Lowry Bay në OpenStreetMap.

ISP në Lowry Bay, Wellington, Zelanda e Re.


Prona tregtare në Lowry Bay.
Apartament në Wellington.
Toka në Lowry Bay.
Zyra në Wellington.
Parku me pakicë në Kanada.

Translate »