Pasuri të paluajtshme komerciale në Moneymore, Otago, Zelanda e Re

Postoni një listë pronash falas në Moneymore, Otago, Zelanda e Re aty.

Apartamente, shtëpi, toka, zyra dhe prona me pakicë në Moneymore, Otago, Zelanda e Re.

Moneymore shitjet e pasurive të paluajtshme po evoluojnë vazhdimisht dhe industria është në rritje. Shumica e shtëpive blihen nga amerikanët, por gjithnjë e më shpesh mund të shihni të huaj që investojnë kapitalin e tyre në pasuri të paluajtshme në .

Kërkimi për një pronë në do të jetë pjesa më interesante dhe emocionuese e të gjithë procesit. Por zakonisht merr edhe më shumë kohë. Sigurohuni që të shikoni ofertat më të fundit në faqen tonë të internetit.

Blerja e pasurive të paluajtshme në bëhet me pjesëmarrjen e një agjenti që kujdeset për zgjedhjen e shtëpisë së duhur dhe të gjitha formalitetet që nevojiten për të blerë një pronë të caktuar. Shumica e transaksioneve financohen nga banka që jep një hipotekë specifike. Tregu amerikan i kredisë për strehim ofron shumë kredi hipotekare të sigurta dhe të përballueshme për klientët e huaj.

Kontrata e shitjes së pasurive të paluajtshme në është gjithmonë me shkrim, megjithëse procesi i kërkimit dhe negocimit është shumë informal.

Një hap thelbësor në procesin e blerjes së pasurive të paluajtshme në do të jetë gjithashtu sigurimi i saj.

Harta e pasurive të paluajtshme e Moneymore do të shfaqet së shpejti.

Moneymore në Mapcarta.

Moneymore në GeoNames.

Moneymore në OpenStreetMap.

ISP në Moneymore, Otago, Zelanda e Re.


Prona tregtare në Moneymore.
Apartament në Otago.
Toka në Moneymore.
Zyra në Otago.
Parku me pakicë në Kanada.

Translate »