Ofruesit e satelitëve
Dodaj operatora w mieście Graziani, Veneto, Itali
Zapytaj o wszystkie usługi w Graziani, Veneto, Itali

MAP > Ofruesit e internetit Itali, Veneto, Graziani

Versioni i gjuhës:
Lista wszystkich usług dostępu do internetu zarejestrowanych w naszej bazie - Graziani
Monedha:
Lloji i lidhjes në internet:
* Nazwa Shkarko Ngarko lloj Çmimi EUR
Broadsat Internet në shtëpi Broadsat 21.48 Mbit / s 1 Mbit / s Internet satelitor / VSAT çmim sipas kërkesës
Rrjetet Businesscom Rrjeti i përkushtuar i Businesscomm 10 Mbit / s 10 Mbit / s Internet satelitor / VSAT çmim sipas kërkesës
Tiscali Itali Tiscali Broadband dhe shërbime shtesë 512 kbit / s 128 kbit / s internet në shtëpi çmim sipas kërkesësKërkesat e fundit nga Italia

Fibra inteligjente
Telekomunikacioni Itali
WiFi celular për 1 muaj
Kë mund të shqetësojë: Po kërkoj një Wi-Fi celular me të paktën 5 Mb ngarkim dhe 8 Mb shkarkim, për përdorim në Uvita, Kosta Rika, për 1 muaj. Do të doja të pyesja nëse Businesscom Networks ofron opsione që mund të më ndihmojnë. Faleminderit
Satelit në Montebeni, Itali
Përshëndetje. Cili është çmimi juaj mujor për satelitin me shpejtësi të lartë TS2 SPACE në Montebeni, Itali? Faleminderit, Rory
rrip shumë i gjatë
Mirëmëngjes, çfarë shërbimesh ultra broadband janë aktive në numrat e rrugëve në fshatin Gessi. Të fala, Roberto
internet i besueshëm
Aktualisht jetoj në Casole d'Elsa (SI) në një zonë rurale të shërbyer nga një linjë ajrore e modës së vjetër mbi tokën bujqësore. Disa herë në vit kablli dështon dhe megjithëse është zëvendësuar nga Telekomi, ai nuk është i besueshëm. Mund të organizoni një shërbim tjetër apo edhe një lidhje satelitore me Telekomin?
internet në shtëpi
Çfarë lloj interneti Telecom Italia mund të marr në Aviano?
Wi-Fi Tiscali
Si mund të kem një nga markat tuaja në shtëpinë time.
Internet satelitor me brez të gjerë në Umbria, Itali
Mund të më thoni se çfarë opsionesh mund të ofrojë TS2 SPACE për një lidhje interneti satelitore me shpejtësi të lartë në shtëpinë time në Umbria, Itali. Unë jam duke kërkuar për shpejtësi shkarkimi më të mëdha se 50 Mbps dhe shpejtësi ngarkimi më të mëdha se 10 Mbps. Shumë faleminderit paraprakisht, Oliver
Internet satelitor
Plani COMBO Airtel India - Bolt 2999 150 GB 100 Mbps ju lutem. Më duhet nga 22.12/4.01.2019 deri më XNUMX/XNUMX/XNUMX për të udhëtuar në Indi për biznes Faleminderit paraprakisht
Internet satelitor nga Kina
Përshëndetje, më duhet të shkoj në Kinë për disa ditë dhe do të doja të kisha një lidhje interneti me shpejtësi të lartë.
Shërbim Tooway në Itali
Miremengjes. Jam i interesuar të marr një kuotë çmimi për pajisjet për të drejtuar paketën nga Tooway në Itali. Unë do të jetoj atje dhe do të doja internet të besueshëm. Ju lutemi jepni një kuotë çmimi për pajisjet e nevojshme për të ekzekutuar këtë shërbim. Faleminderit

më shumë pyetje »

 

Rreth Rrjeteve (dba Omsoft)
RAD Data Communications Ltd.
T-mobile USA, inc.
Cloud Networks Ltd
Africonnect
AMC Telekom
Innonet ICT-Services GmbH
Qendrat Kompjuterike të Khauarizmit
Oferta të reja
Gana Telecommunications Company Limited Internet Broadband4U Shkarko: 512 kbit / s Ngarkoni: 128 kbit / s Internet për kompanitë çmim sipas kërkesës
CloudScape Connect Broadband i CloudScape Shkarko: 512 kbit / s Ngarkoni: 128 kbit / s internet në shtëpi çmim sipas kërkesës
Claro Dominikane Internet fiks për përdorim të menjëhershëm 10-20 Mbps Shkarko: 10-20 Mbit/s Ngarkoni: 2 Mbit / s internet në shtëpi 24,50 € deri në 28,03 €
TI Jemen TDMA e përkushtuar Shkarko: 0.25-2 Mbit/s Ngarkoni: 0.13-1 Mbit/s Internet satelitor / VSAT çmim sipas kërkesës
Global Net Tunizi ADSL Forca WiFi Shkarko: 2-20 Mbit/s Ngarkoni: 2-20 Mbit/s DSL, ADSL, SDSL, VDSL 4,47 € deri në 10,78 €

Siguria në Internet: Si t'i mbroni pajisjet dhe të dhënat tuaja nga kërcënimet në internet Ndërsa interneti vazhdon të evoluojë, po ashtu ndodhin edhe kërcënimet që ai paraqet për pajisjet dhe të dhënat tona. Nga vjedhja e informacionit personal deri te hakerimi me qëllim të keq, rreziqet e aktivitetit në internet janë bërë gjithnjë e më të dukshme. Për të mbrojtur veten dhe të dhënat tuaja nga … Vazhdo të lexosh "Interneti në Tuxtla"Interneti në Tuxtla...

Lexo më shumë "
Rezulton | Shëndeti i Livenza | Gangarajukhandrika | Shahīd Chamrān | Gischow i vogël | Zabolonka | ata do të paguajnë | Uitsburi | T'ŏgol | Laraycho | Bajroni i Jugut | Manyali | Dongtingqiao | Digidoc

versioni i desktopit