Ofruesit e satelitëve
Add an operator in the city Fiano, Piemonte, Itali
Ask about all services in Fiano, Piemonte, Itali

DITA > Ofruesit e internetit Itali, Piemonte, fiano

Versioni i gjuhës:
001104, Comune di Fiano, F'jano, Fian, Fianum, Fjana, Fjano, fei ya nuo, fiano, Фьяно, Фяна, Фяно, Фјано, Ֆիանո, フィアーノ, 菲亚诺
Bizim bankamızda tüm internet erişim hizmetlerinin listesi - Fiano
Njësia e monedhës:
Lloji i lidhjes në internet:
* Emri i operatorit Shkarko Ngarko Bakshish Çmimi EUR
KT ZGJIDHJE KT ZGJIDHJE 100 Mbit / s 100 Mbit / s Wi-Fi çmim sipas kërkesës
Tiscali SA Smart 3 GIGA 512 kbit / s 128 kbit / s Internet celular 9,49 EUR
TS2 SPACE Mobile Satelitor Broadband BGAN 32-492 kbps 32-492 kbps Internet satelitor / VSAT 2,32 EURPyetjet e fundit nga vendi Italia

Internet satelitor TS2 SPACE
Do të doja të merrja informacione për internetin satelitor dhe çmimet e vendit ku jetoj.
internet përmes satelitit
Do të doja një citat për të zbuluar se kur do të kushtojë interneti përmes satelitit me: 20 mbps në agim dhe 20 mbps në ngarkim
Dua të marr internet satelitor TS2 SPACE 100 Gb
Unë jetoj në Pozzuoli (vetëm pranë Napolit) dhe ofruesit lokalë të internetit nuk shërbejnë atje ku jetoj
Sigurimi i telefonit dhe internetit
Të jetosh në Cortina d'Amprezzo dhe pritja e telefonit dhe e internetit në banesë është e keqe. A mund të jetë një zgjidhje satelitore? http://www.satproviders.com/en/o/Satellite-Internet-Access-by-Businesscom
plani mujor
Do të doja të di nëse mund t'u ofroni klientëve plane mujore për trafikun e internetit dhe cilat mund të jenë tarifat. Nëse jo, cila mund të jetë mënyra për t'u lidhur me pajisjen tuaj. Faleminderit
internet satelitor në male
Përshëndetje, unë po rindërtoj një shtëpi të vjetër në një lartësi prej 1800 m (rreth 5500 ft) me male më të larta se 3000 m krah për krah. Nuk jam i sigurt se mund ta marr satelitin, si mund ta testoj këtë? Nëse ju them koordinatat e përafërta GPS, a mund të më tregoni drejtimin e kërkuar të antenës për ta kapur atë?
brez ultra i gjatë
Mirëmëngjes, cilat shërbime ultra broadband janë aktive në numrat e rrugëve të fshatit Gessi. Përshëndetje, Roberto
satelit i internetit
Më duhet TS2 SPACE internet i shpejtë në satelit. Faleminderit.
internet
Buono gorno A mund të më thoni ju lutem nëse Telecom Italia mund të ofrojë pajisje interneti për banesën time në Piedmonte Paul, provinca Ceva Cuneo.
Internet satelitor Broadsat
A mund ta përdor internetin tuaj satelitor në Ostuni, Contrada Zingariello? Nëse po, si mund ta marr atë? Faleminderit
Internet satelitor me brez të gjerë në Umbria, Itali
Mund të më njoftoni opsionet që mund të ofrojë TS2 SPACE për lidhje të shpejtë të internetit satelitore në shtëpinë time në Umbria, Itali? Unë jam duke kërkuar për shpejtësi shkarkimi mbi 50 mbps dhe shpejtësi ngarkimi mbi 10 mbps. Shumë faleminderit paraprakisht, Oliver

më shumë pyetje »

 

EE
Globalsense
u ul
ISP Telecom Inc
Multibyte
Ars Inform
Shërbimet e Përmirësuara të Elektronikës dhe Komunikimit, Inc.
ScopeSky
Oferta të reja
Kliko Broadband Kliko Broadband ADSL Plans Shkarko: 1 Mbit / s Ngarkoni: 256 kbit / s DSL, ADSL, SDSL, VDSL 32,74 € deri në 38,33 €
Kabllo Etike Triple Play 3 MB (Cabletica) Shkarko: 512 kbit / s Ngarkoni: 128 kbit / s Ky është interneti 44,38 EUR
greenwood.net DSL rezidenciale (Greenwood County) Shkarko: 512 kbit / s Ngarkoni: 128 kbit / s Ky është interneti 382,79 EUR
Airtek Airtek Plus Shkarko: 10-100 Mbit/s Ngarkoni: 5-50 Mbit/s Optika e fibrave 21,56 € deri në 87,83 €
OPQ Net Vanilje me parapagim Wireless Shkarko: 10 Mbit / s Ngarkoni: 10 Mbit / s Internet me valë çmim sipas kërkesës

Përfitimet e internetit me shpejtësi të lartë në Flagami Flagami, një lagje banimi në Miami, Florida, po sheh përfitimet e aksesit në internet me shpejtësi të lartë. Banorët e Flagamit tani janë në gjendje të përfitojnë nga shpejtësia më e shpejtë e internetit, e cila mund t'i ndihmojë ata të qëndrojnë të lidhur me botën përreth tyre. Qasja në internet me shpejtësi të lartë mund t'i ndihmojë banorët e Flagamit të qëndrojnë të lidhur… Vazhdo të lexosh "Interneti në Flagami"Interneti në Flagami...

Lexo më shumë "
Gunnery | Mbani mend | Blizhnyaya Polubyanka | maopotiane | Til Bikrampur | Yurino | Basti Sahu | Shangkengcun | Bhurgari | Beijingzhicun | Bucol | Bikti | Stili | Porta Matapalo

Versioni i desktopit